Met trots presenteren wij

Wicked Thoughts

In een tijd van ontelbaar veel volgers, likers, delers, endorsers, friends, subscribers en views, voelen we ons de koning te rijk.

Maar soms. Of misschien wel veel vaker, kan het leven behoorlijk eenzaam & doelloos aanvoelen. Onze digitale connectie is een tegenstrijdigheid die geen uitleg behoeft. De wereld raast in haar 5e versnelling voorbij en stil staan voelt als achteruit gaan. We hebben zo veel vragen te trotseren. Wie ben ik? Ben ik wie ik wilde worden toen ik klein was? Wie zijn nu eigenlijk mijn vrienden? Ben ik de enige die ten onder gaat aan stress, burn-outs en paniekaanvallen? Is sex, drugs & rock ’n roll dan het enige waar ik mijn plezier uit haal?

Goede vragen, join the club.

TIJD OM DE WERELD

Een stukje mooier te maken

Vanuit Wicked Grounds vonden we het tijd om wat terug te geven aan onze generatie. Tijd om de wereld – en Amsterdam in het bijzonder – een stukje mooier maken. En Wicked Thoughts was een feit.

Voor ons een droom die uitkomt. Na 3 jaar zwoegen om onze rekeningen te kunnen betalen, nodigen we je uit voor deze tiende editie van Wicked Thoughts. De komende edities gaan we proberen bovenstaande vragen te beantwoorden. Deze avond draait alles om verbinden, prikkelen, inspireren, lachen, geraakt worden, stilte en muziek.

Wicked Thoughts is er om je op nieuwe gedachten te brengen of de oude te doen herleven. Dit kan de eerste stap zijn richting een meer zinvol en bewust leven of een bevestiging dat je het juist pad bewandelt.

Een samenkomst voor wonderschone zielen.

Next Edition

Wicked Thoughts #10 - May 15, 19:30 - 22:30

This event will be in english.

On behalf of the Wicked Family we wish everybody true love, oneness and peace for 2019.

May you be forever timelessly happy and free.

May those who you meet on the path called life, be so inspired and touched by your warmth, compassion and openness, that they are compelled to search within themselves the joy they witness in you, and also find everlasting peace.

May truth become contagious in 2019.

May true love blossom again on this planet.

Wicked Grounds

More info Wicked Thoughts #10 soon.

SFEERIMPRESSIE

Van de vorige edities

EnglishDutch