Deze door Foster Gamble en Kimberley Carter Gamble gemaakte documentaire komt voort uit hun 9 jaar lange onderzoek naar de nieuwste ontdekkingen door vooraanstaande moderne wetenschappers op het gebied van natuurkunde en kwantumfysica en eeuwenoude kennis en bewustzijn van onze verre voorouders. Wij zijn verheugd dat deze documentaire nu beschikbaar is aangezien wij ons al jaren bezighouden en werken met diverse onderdelen die behandeld worden.

Het doel van de makers is ons als medemens laten begrijpen hoe we in harmonie kunnen floreren op aarde als we gaan begrijpen dat we leven in een energieveld waarin al het leven op aarde én het gehele universum met elkaar is verbonden via energie en wij zelf als mens ook een energieveld zijn die in staat is het zelfherstellend vermogen van het fysieke lichaam te versterken.

Hoofdthema’s die aan bod komen in deze baanbrekende documentaire zijn natuurkunde, kwantumfysica, het energielichaam, de Schumann resonantie, het universum en bewustzijn op aarde.

De docu is in het Engels, de trailer vind je hier onder.

De vergoeding is €10.

 

Tickets ad €5,- vind je hier: https://eventix.shop/qyw9vx8t

Datum: Vrijdag 20 November
Entree: 19:00
Start Film: 19:30
Adres: The Wicked Grounds Warehouse Generaal Vetterstraat 55 te Amsterdam

Ik hoop je te zien op Vrijdag 20 November!

Tom Verstappen
Wicked Thoughts
tom@wickedgrounds.nl

EnglishDutch