Wicked Grounds The Warehouse

Vergaderlocaties Amsterdam

the warehouse (HQ)

warehousesmall2

Voor events tot 350 personen.

Generaal Vetterstraat 55
1059BT Amsterdam

the lounge

Wicked Grounds The Lounge

Voor events tot 120 personen.

Generaal Vetterstraat 51A
1059BT Amsterdam

the suite

Wicked Grounds The Suite

Meetings tot 40 personen, plenair tot 80 personen.

Generaal Vetterstraat 53
1059BT Amsterdam

the apartment

Wicked Grounds The Apartment

Meetings tot 35 personen, plenair tot 70 personen.

Generaal Vetterstraat 53
1059BT Amsterdam

the space

Wicked Grounds the Space

Voor meetings & events tot 22 personen.

Generaal Vetterstraat 53
1059BT Amsterdam

the lodge

Wicked Grounds The Lodge

Voor meetings & events tot 16 personen.

Generaal Vetterstraat 53
1059BT Amsterdam

the cabin

Wicked Grounds The Cabin

Voor meetings tot 14 personen.

Generaal Vetterstraat 53
1059BT Amsterdam

the office

officesmall

Voor meetings tot 6 personen.

Generaal Vetterstraat 53
1059BT Amsterdam

the workspace

vergaderruimte

Voor meetings & events tot 60 personen.

Doctor Jan van Breemenstraat 1
1056AB Amsterdam

the boardroom

DSC_6385

Voor meetings & events tot tot 28 personen.

Herengracht 340 BEL
1016CG Amsterdam

the studio

Vergaderzaal Amsterdam

Voor meetings & events tot 20 personen.

Schinkelkade 30
1075VJ Amsterdam

REFERENTIES

Deze bedrijven gingen u voor

klanten wicked grounds
VIDEO

Een videoregistratie van uw event verzorgen we met liefde

[/vc_column]

Inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam

Een inspirerende vergaderlocatie bevordert de creativiteit en verhoogt de concentratie. De bijzondere vergaderlocaties van Wicked Grounds hebben een unieke inrichting, waarbij over elk detail wordt nagedacht. Geen systeemplafonds en filterkoffie, maar fairtrade koffie, kunst aan de muur en natuurlijke lichtinval in de ruimtes. Plekken in de stad waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen en waar je je laat inspireren door de inrichting, service en energie. Wij bieden locaties waar creatieve geesten zich ontplooien en nieuwe relaties verzegeld worden. Unieke vergaderlocaties die uitdagen, verbinden en keer op keer inspireren.

Bij Wicked Grounds vind je inspirerende locaties in Amsterdam voor verschillende doeleinden. Onze locaties kun je boeken voor onder andere een vergadering, training, event of workshop. De keuze voor de locatie is afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt en uw sepicifieke wensen.

meetingspace amsterdam

Meeting room of vergaderruimte Amsterdam

Onze vergaderlocaties in Amsterdam inspireren jou en je gezelschap! The Studio (tot 20 personen), The Lodge (tot 16 personen) en The Atelier (tot 10 personen) zijn onze locaties voor ‘kleinere’ groepen. Deze knusse en sfeervolle locaties zorgen er stiekem voor wilt blijven wonen.

Als je op zoek bent naar een ruimte voor een grotere groep zijn The Boardroom (tot 30 personen), The Workspace (tot 32 personen) The Apartment (tot 35 personen) en The Suite (tot 40 personen) erg geschikt. The Apartment en The Suite kunnen ook plenair gehuurd worden, waardoor de locaties ruimte bieden aan nog meer personen.

Op zoek naar een vergaderlocatie in Amsterdam waar er met 60 mensen in theater opstelling gezeten kan worden? Dan is The Workspace ideaal. De tafels in deze inspirerende vergaderruimte zijn mobiel waardoor er in verschillende formaties vergaderd kan worden, zoals een boardroom opstelling, u-vorm en theater.

Onze hosts en hostessen nemen alle zorgen uit handen, zodat jullie je kunnen richten op de belangrijke zaken, de vergadering, de presentatie of jullie workshop.

Workshopruimte Amsterdam

Onze unieke ruimtes zorgen ervoor dat creatieve geesten zich kunnen ontplooien. In de bijzondere locaties van Wicked Grounds floreert creativiteit en worden barrières doorbroken. Exact wat je wil bij het organiseren van bijvoorbeeld een workshop. Onze inspirerende locaties hebben verschillende groottes, waardoor het ongeacht de grootte van de groep en uw specifieke wensen altijd mogelijk is om een geschikte locatie te vinden.

Wicked Grounds The Suite 2 - proof 1-5-min
Conferentiezaal Amsterdam - The Lounge

Eventlocatie Amsterdam

The Warehouse en The Lounge zijn onze bijzondere locaties voor een groot event. Bijzonder aan onze grootste locatie The Warehouse zijn de 5 meter hoge plafonds met een grote binnentuin van 100 m2. De hoge lichte ruimte door de grote ramen, industriële bar en tropische sfeer maken deze locatie een unieke event locatie voor maar liefst 300 personen. Ook The Lounge is een inspirerende eventlocatie die ruimte biedt aan maximaal 120 personen. In deze evenementenlocatie in Amsterdam Zuid voel je je direct thuis. The Warehouse en The Lounge zijn naast elkaar gelegen wat ook mogelijkheden biedt voor een gecombineerde boeking!

Voor kleinere events tot ongeveer 50 personen, raden wij de ruimtes The Workspace, The Suite en The Apartment aan. Deze locaties dienen als inspirerende vergaderlocaties, maar kunnen ook plenair geboekt worden. Het zijn stuk voor stuk zeer unieke evenementenlocaties die ieder evenement bijzonder maken!

Faciliteiten van onze unieke vergaderlocaties Amsterdam

De faciliteiten die wij aanbieden zijn afhankelijk van het doeleinden waarvoor de locatie in Amsterdam wordt geboekt. Wij kunnen onze faciliteiten aanpassen op jouw wensen. Voor vergaderingen beschikken onze locaties over een geluidssysteem, flip-overs, beamer of scherm, notitieboekjes, pennen, post-its, etc. Bij een event is het vanzelfsprekend dat er andere faciliteiten gewenst zijn. Samen met een ervaren eventmanager kan het event tot in de kleinste details georganiseerd worden. Onze hosts en hostessen kunnen alle verdere zorgen uit handen nemen. Daardoor kun jij je focussen op het doel van de vergadering, meeting, workshop of event.

Ook een lekkere doch gezonde catering kan natuurlijk niet ontbreken. Tijdens intensieve sessies is voeding van essentieel belang, het is immers de brandstof waarop je denkt. Bij Wicked Grounds geen filterkoffie en kleffe broodjes, maar een biologische catering met fairtrade koffie, smoothies en healthy snacks.

vergaderlocatie rotterdam

Unieke vergaderlocaties van Wicked Grounds in Amsterdam

Onze inspirerende vergaderlocaties, eventlocaties en workshopruimtes zitten binnen de ring van Amsterdam. De locaties in Amsterdam zijn goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren van de auto door onze gunstige parkeergelegenheid bij elke locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden per locatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

EnglishDutch