VERGADERLOCATIE VOOR JAARAFSLUITING

Vergaderlocatie voor jaarafsluiting

2018 is nog niet afgelopen, maar veel organisaties zijn al begonnen met de evaluatie van dit jaar. Zijn de business goals gehaald, wat zijn de omzetcijfers, wat zijn onze resultaten en welke verbeterslagen gaan wij in het nieuwe jaar maken? De evaluatie van deze vraagstukken vraagt om een jaarafsluiting vergadering.

Inspirerende vergaderlocatie

Vergaderingen zijn vaak hetzelfde. Er wordt gesproken en gediscussieerd over de cijfers, de targets en de doelen. Het is voor sommigen geen uitzondering om de helft van hun werkdag te vergaderen. Vaak zit je daarbij ook nog altijd in dezelfde muffe vergaderruimte. Inspirerend? Nou, niet echt. Door die vaste patronen kan de concentratie tijdens een vergadering snel verdwijnen en is de vergadering niet inspirerend. De oplossing? Een vergadering buiten de deur, op een locatie die inspireert: een strak interieur, kunst aan de muur, veel lichtinval, maar dan wel midden in de stad.

Het organiseren van de jaarafsluiting

De meeste jaarafsluiting vergaderingen vinden plaats in het nieuwe jaar, vaak januari, en dat is logisch. Aan het einde van de maand januari zijn namelijk de meeste cijfers van het jaar daarvoor bekend. Daarnaast is het in december al druk genoeg door de feestdagen, vrije dagen en natuurlijk afsluiting van het jaar. Door de jaarafsluiting in januari te organiseren voorkom je een overspannen sfeer tijdens de vergadering. Daarnaast is iedereen gemotiveerd om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Geschikte vergaderlocatie voor de jaarafsluiting

Op welke vergaderlocatie gaat de jaarafsluiting plaatsvinden? Wanneer je op zoek gaat naar een vergaderlocatie zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Natuurlijk is het belangrijk dat de ruimte:

  1. geschikt is voor een bepaald aantal personen.
  2. alle nodige faciliteiten tot zijn beschikking heeft.
  3. een unieke en inspirerende uitstraling heeft.
  4. beschikt over een lekkere, gezonde catering.

Vooral dat allerlaatste is belangrijk! Waarom? Allereerst is de voeding van essentieel belang, want het is de brandstof waarop je denkt. Daarnaast is (bijna) iedereen er in januari nog zeker van om de levensstijl om te gooien en gezond te gaan leven. Vooral na die vele lunches, brunches en diners die met kerst hebben plaatsgevonden. Dat is de reden dat Wicked Grounds diverse soorten catering aanbiedt!

Bij Wicked Grounds vind je locaties die over deze behoeftes beschikken. Geen systeemplafonds, vloerbedekking, filterkoffie, kleffe broodjes en kleine ruimtes met weinig licht. Wicked Grounds biedt locaties met veel lichtinval, moderne interieurs en een gezonde catering. Dat is wat je van een vergaderlocatie buiten de deur verwacht, toch?

De vergaderlocaties van Wicked Grounds

Bij Wicked Grounds vind je vergaderlocaties met diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf of afdeling kun je kiezen voor één van de locaties. Een greep uit onze vergaderlocaties:

  • The Lounge: geschikt in theateropstelling tot 70 personen.
  • The Suite: geschikt voor vergaderen tot 40 personen.
  • The Apartment: geschikt voor vergaderen tot 35 personen.
  • The Studio: geschikt voor vergaderen tot 20 personen.

Wil jij volgend jaar op een goede manier starten? Dan organiseer je je jaarafsluiting vergadering op een inspirerende locatie. Kies voor een locatie waar jullie op een creatieve manier kunnen brainstormen over het komende jaar. Ondertussen kunnen jullie genieten van een gezonde (en vooral lekkere) lunch, om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Ben je opzoek naar een vergaderlocatie in Amsterdam of in Rotterdam? Dan is Wicked Grounds jullie partij. Sluit de jaarafsluiting af met een borrel om te proosten op de resultaten van vorig jaar, maar vooral op de prestaties die komend jaar gaan komen!