Over Ons

Vergaderlocaties in Amsterdam:

van 0 naar 5 in minder dan 3 jaar.

De trend gestart in Silicon Valley, San Francisco lijkt nu definitief te zijn geland in Nederland. Wicked Grounds, een kleine 3 jaar geleden opgericht door twee jonge honden, voegt met The Studio een vijfde vergaderlocatie toe aan hun aanbod van inspirerende vergaderzalen en creatieve ruimte in Amsterdam.

“Grote offers maken in je dagelijkse bestaan, je spaargeld zien verdampen, vallen, opstaan en doorgaan. Noodzakelijk kwaad om te komen én te blijven waar we zijn,” aldus mede oprichter Tom Verstappen.”

Wicked Grounds bedient de markt al met

Vele creatieve locaties in Amsterdam en Rotterdam.

“Inmiddels zijn we door schade en schande wijs geworden”, we houden ons aan een strak stramien, dat we in een persoonlijk ontwikkelingsplan gedoopt hebben. Om te kunnen doen wat we doen.” vult andere oprichter Gerwin Peters aan. “Van simpele doch pittige trucjes, zoals dagelijks koud douchen, meditatie en sporten, tot aan Spartaanse activiteiten, zoals 10 daagse Vipassana retraites, Ayahuasca ceremonies, maanden van suiker-, vlees- en alcoholonthouding.”

“Het team!” spring Tom op. “Misschien wel het aller belangrijkste element voor succesvolle groei van het bedrijf. Mensen die beter zijn in wat ze doen, dan jijzelf. Alle ballen zelf in de lucht willen houden, is het klassieke recept voor een burn-out. En die hebben we inmiddels al beide af kunnen vinken.”

Keihard werken...

En geloven in je bedrijf.

Ze zijn volop in ontwikkeling: The Workspace en The Boardroom kregen nieuw meubilair en aan The Warehouse werd een tweede subzaal toegevoegd. Het gaat enorm goed met onze klanten, zegt Gerwin; “We zien kansen in de behoefte van het ‘nieuwe vergaderen’ en doen ons best om hier in voor te blijven lopen en onze bezoekers de meest vernieuwende en inspirerende vergaderlocaties te bieden.” Bij Wicked Grounds dus alles behalve systeemplafonds en filterkoffie. Over ieder detail wordt nagedacht. Van de fairtrade koffie tot de hostessen, en van de kunst aan de muur tot het licht in de ruimtes.

 

In de media:

NRC Next

Metro Nieuws

Greater Venues

Onze TROTS

Wicked thoughts

Vanuit Wicked Grounds vonden we het tijd om wat terug te geven aan onze generatie. Tijd om de wereld - en Amsterdam in het bijzonder - een stukje mooier maken. En Wicked Thoughts was een feit.