TEAMPLAYER

Kom bij het team

Bij Wicked Grounds geloven we in de kracht van connectie. Met onze inspirerende locaties voor zakelijke events, workshops en vergaderingen bieden we onze klanten een plek om te creëren, inspireren en verbinden. Ons aanbod bestaat uit een aantal uniek ingerichte ruimtes met elk een bijzondere energie. Maar we bieden meer dan dat. We zijn supporters van co-creatie en ondernemerschap en laten graag een positieve impact achter op de wereld om ons heen.

Als team streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dit doen we onder andere door onze warme en persoonlijke service, focus op duurzaamheid en kwalitatief hoogwaardige catering.

We maken de wereld graag een stukje mooier. Middels minimal environmental impact, minimale waste, plant-based catering en een bedrijfscultuur waarin we elkaar stimuleren om vanuit je kracht te werken. Met het uiteindelijke doel om ook zelf een volledig purpose-driven bedrijf te zijn.

Om deze missie te kunnen volbrengen zijn we op zoek naar versterking voor ons team! Een vriendelijk gezicht, iemand die van aanpakken weet, graag verantwoordelijkheid neemt, sociaal gedreven is en geen problemen maar oplossingen ziet.

Wat we aanbieden:

  • Flexibele hospitality job
  • Vrijwel altijd binnen kantoor uren
  • Gezond crew eten
  • Freelance contracten
  • Dynamische events
  • Onderdeel van een jong & creatief team

Geïnteresseerd? Neem contact op met kick@wickedgrounds.nl

Wicked Grounds offers meeting- and event spaces where expectations are exceeded. We value long term relationships with our clients and pursue these with premium home-like locations, high quality hospitality, healthy & tasteful catering and outstanding connections along the way.

Onze ruimtes