6 soorten hybride events

6 soorten hybride events

hybride event

Het hybride event: welke verschillende soorten zijn er?

Wilt u een grote groep bereiken? Passen of mogen ze niet allemaal in de zaal? Dan is een hybride event bij Wicked Grounds de oplossing. U bereikt meer mensen door live uit te zenden. Door het live karakter is de betrokkenheid van je doelgroep vele malen groter. Wanneer kies je voor een hybride evenement? Een goede rede om te kiezen voor hybride, is bijvoorbeeld restricties vanwege het Covid. Een ander argument, is omdat uw doelgroep over de hele wereld verspreid is. Vervolgens moet je de afweging maken. Welke soort hybride event kies je? De hebben de volgende soorten hybride events op een rijtje gezet:

Hybride event bij Wicked Grounds

1. Livestream op je event.

Je doelgroep kan vanachter zijn of haar laptop thuis of elders meekijken met het event. Een goede aanvulling is de mogelijkheid tot interactie met de sprekers of het panel op locatie door gebruik te maken van Zoom, Microsoft Teams, of andere software die interactie mogelijk maakt.

2. Online programma vanaf het live event. 

De highlights van het event worden live gestreamd en de talrijke manieren van interactie worden gefaciliteerd; discussies, Q&A, of de mogelijkheid tot stemmen op verschillende stellingen. 

3. Het hybride event  meekijken van achter ja laptop. : hij of zij kijkt/discussieert mee van achter de computer.

Doordat niet iedereen aanwezig kan of mag zijn bij het hybride event, kan een groot deel van je doelgroep toch thuis meekijken en deelnemen aan het hybride event. We faciliteren graag dit soort hybride events bij Wicked Grounds.

4. Meerdere hybride events tegelijkertijd  

Op verschillende locaties bij Wicked Grounds zitten groepen tegelijkertijd deel te nemen aan het hybride event. Denk bijvoorbeeld aan een deel in The Apartment, een ander deel in The Suite, terwijl het grote event plaats vind in The Warehouse. Maar de groep kan natuurlijk ook vanuit een andere locatie of ander land deelnemen aan het hybride event bij Wicked Grounds. 

5. Hybride events met gebruik van software waarbij de online deelnemers, online samen komen: denk hierbij aan bijvoorbeeld Google Hangouts of een Skype GroupCall.

De mogelijkheden zijn eindeloos; Google Hangouts, Skype GroupCall, Microsoft Teams en Zoom. Alles mogelijk met de video conference kit van Wicked Grounds.

6. Break-outs op uw hybride evenement:

Zoals eerder aangegeven hebben we meerdere break-out ruimtes bij Wicked Grounds. Dus zowel offline is er mogelijkheid om op te splitsen tijdens het event, als online, met de eerder genoemde software.

Bij Wicked Grounds  nemen we uw hybride event serieus. We denken graag mee. Zijn oprecht betrokken en doen er alles aan om jullie de zorgen uit handen te nemen. We willen dat je ons kan vertrouwen. We geloven in lange termijn samenwerkingen gebaseerd op wederzijds respect. Wicked Grounds is vernieuwend, inspirerend en verbindend. Bekijk ook ons eigen event Wicked Thoughts.

Wij horen graag wat wij voor jou kunnen betekenen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

hybride evenement
EnglishDutch