hybride evenement

Hybride Evenement bij Wicked Grounds

Een Hybride evenement wordt het nieuwe normaal in de zakelijke eventbranche. Bij Wicked Grounds hebben we al langer ervaring met dit soort event, maar door Corona is de vraag alleen maar groter geworden. Wij begeleiden u graag in het proces bij het kiezen van het juiste event type. Het bereik groeit exponentieel, zonder afbreuk te doen aan de beleving voor het publiek in de zaal.

One stop shop

Een hybride event bestaat uit online en offline onderdelen. Ten eerste is er een select gezelschap in dezelfde ruimte. Ten tweede is er een groter publiek. Dit zit thuis of elders achter de computer meet te kijken. Kenmerkend voor een hybride evenement is de interactie met het publiek. Het gaat niet alleen om het versturen van informatie. Wat bijvoorbeeld met een livestream of webinar het geval is. Er zijn verschillende soorten events. Wij hebben 6 verschillende soorten hybride evenementen op een rijtje gezet. Met onze ervaren technische partner, in-house catering en flexibele locaties, zijn wij een one-stop shop voor elk online event.

Offerte

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte op maat
  • Selecteer uw locatie
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Vul je gegevens in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Just perfect!

A light, living-room style (meeting) space. You feel comfortable because of the relaxed atmosphere.
Good, friendly & professional service (arranging all and on location). Food is good, not standard but different & thoughtfull; super nice.
We are definitely coming back and would definitely recommend this space.

Rachel Bergens-Witkamp
Executive Assistant to VP Marketing EMEA at Nike

REFERENTIES

Deze bedrijven gingen u voor

klanten wicked grounds
EnglishDutch