You are what and how you eat! 

Slow down.

Pay attention. 

Be grateful for every bite!

No time to waste

to stop

food waste!

More than 10.000 guests
have learned and enjoyed the
Right Dining Experience in 2022!

Thanks to them the future is already a better place to be!

We are constantly looking for

new ways to improve

and create a better future.

Have an idea? Share with us!

Right Dining 

Twee jaar geleden stelden we onszelf de vraag: kunnen we smaak, gezondheid en duurzaamheid samenbrengen in één full-service, kwalitatief hoogstaand cateringconcept? Ons antwoord: een volmondig JA.

Vooruitstrevende cateringoplossingen zijn nodig, nu meer dan ooit. Onze planeet staat onder druk en in ons voedselsysteem is verspilling de norm. Jaarlijks wordt 1,6 miljard ton aan eten weggegooid. Daarom zijn we samen met veganistische chef-kok en voedingsdeskundige Karoly Toth aan de slag gegaan om een ​​heerlijk menu te ontwikkelen dat verspilling tegengaat.

Vol ambachtelijke gerechten die er lekker uitzien en nog beter smaken. Lokale, biologische ingrediënten die jou goed laten voelen, maar ook goed zijn voor de aarde. Dit alles gepresenteerd met stijl en verfijning, en met service van het hoogste niveau.

Wat je moet weten over onze maaltijden

  • ze zijn voor 99% plantaardig
  • lokaal geproduceerde, zorgvuldig geselecteerde, biologische ingrediënten
  • niet-lokale producten komen van traceerbare en bewuste bronnen
  • we gebruiken traditionele en moderne technieken voor het bewaren van voedsel
  • wij serveren uitgebalanceerde porties


Ons menu verandert dagelijks, afhankelijk van seizoensgebonden beschikbaarheid, maar
is altijd whole food plant-based. Het laat je voldoen voelen, maar ook klaar om aan het werk te gaan. Van een voedzaam ontbijt en lekkere hapjes voor een brainstormsessie tot een waanzinnige lunch of een 5-gangen diner. Als je op zoek bent naar een one-stop-shop voor heerlijke, duurzame catering, dan is Wicked Grounds de keuze voor jou. Wij geloven dat we met onze voedselkeuzes een positieve impact kunnen hebben op het milieu en de samenleving. Eet goed, voel je goed!