12 redenen om bij Wicked Grounds te vergaderen

12 redenen om bij Wicked Grounds te vergaderen

12 redenen om bij Wicked Grounds te vergaderen

Er zijn al eindeloos veel artikelen over geschreven: vergaderen op een unieke vergaderlocatie bevordert de inspiratie en creativiteit van mensen. Dat klinkt natuurlijk ook wel logisch. Maar dan is het altijd nog de zaak om zo’n locatie te vinden die inspireert. We geven je graag 12 redenen waarom je dan bij Wicked Grounds aan het juiste adres bent.

Voordelen van vergaderen bij Wicked Grounds

1. De toplocaties, midden in de stad

Wicked Grounds heeft ondertussen al 9 unieke vergaderlocaties in Amsterdam en 1 locatie in Rotterdam. Alle locaties bevinden zich in het hart van de stad. Dan zou je denken dat je last hebt van het rumoer van de stad, maar niets is minder waar. De locaties zijn een oase van rust. De locaties zijn ruimtes met een bijzondere beleving. Plekken in de stad waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen.

2. Goed bereikbaar met auto en OV

Dat brengt ons ook gelijk op het tweede punt: de locatie is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Dat is natuurlijk belangrijk, want het is zonde om lang te reizen naar een vergaderlocatie. Je bent snel weer op de snelweg, maar ook snel in de stad om de vergadering af te sluiten met een drankje of een lunch/diner.

3. Gastvrijheid

Wanneer je arriveert bij Wicked Grounds word je ontvangen door de gastvrije heren van Wicked Grounds ;-). Dat hebben we natuurlijk niet zelf bedacht, deze positieve feedback hebben wij al vaak mogen ontvangen. We zorgen er graag voor dat jullie je thuis voelen en halen het beste uit de dag. Wij denken graag met je mee en zijn erg flexibel.

4. Mooi interieur

Over ons interieur hebben wij natuurlijk heel goed nagedacht. Dit heeft geresulteerd in ruimtes waar je je laat inspireren door de inrichting en energie. Ruimtes waar de creativiteit floreert en barrières worden doorbroken. Onze vergaderruimtes hebben een huiselijke sfeer met break-out ruimtes, waar je je tussen de vergadersessies door even kunt terugtrekken. Onze ruimtes hebben een strak interieur met veel planten en lichtinval.

5. Gebruik van alle nodige faciliteiten

Tijdens de vergadering zijn alle faciliteiten aanwezig die jullie nodig hebben. Denk daarbij aan 500 mb/s WIFI internet, een brede projectie en beamer, geluidssysteem van SONOS, flip-overs, notitieboekjes, pennen, post-its en stiften. Alles wat je van kantoor gewend bent, maar dan beter!

6. Heerlijke, biologische en gezonde catering

Wij vinden dat je eten met liefde en grote zorg moet bereiden en samenstellen. Zeker tijdens intensieve sessies zijn wij van mening dat je voeding van essentieel belang is, het is immers de brandstof waarop je denkt. Daarom hebben we een speciaal Wicked Grounds arrangement ontwikkeld voor meetings en presentaties. Met dit arrangement voorzien we jullie gedurende de dag van gezonde energie met behulp van bijvoorbeeld Little Power Smoothies, Vitamin Fruitsticks en Healthy Snack Dips. Ook onze overheerlijke lunches en diners mag je dan eigenlijk niet missen. Maar ook als je speciale wensen hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je bijzondere smaken laten terugkomen omdat die ingrediënten in jullie nieuwe productlijn voorkomen? Of wens je alles in een bepaald thema? Wij gaan de uitdaging met liefde aan.

7. Grote locaties

Het grote voordeel van een externe vergaderlocatie is dat je niet gelimiteerd wordt in het aantal personen. Niet ieder kantoor heeft een vergaderruimte waar meer dan 20 personen kunnen zitten. Wicked Grounds heeft verschillende vergaderlocaties van diverse grootte. Onze grootste vergaderruimte is The Warehouse, een eventruimte die ruimte biedt aan 300 personen. Op zoek naar een ruimte waar 40 personen aan de vergadering kunnen deelnemen? Dan raden wij The Suite aan.

Voordelen van buiten de deur vergaderen

8. Inspirerend: nieuwe ideëen

Alle punten die hiervoor genoemd zijn, beschrijven voordelen van onze locatie, maar buiten de deur vergaderen heeft ook een positief effect op het verloop van de vergadering. Een nieuwe ruimte zorgt namelijk voor nieuwe ideëen. Laat je inspireren door de ruimte en de energie die er bij ons hangt.

9. Besef van urgentie

Wij horen ook vaak van onze klanten dat de concentratie bij een vergadering buiten de deur hoger ligt. Hoe dit kan? Wij geloven erin dat wanneer je een locatie met een groep bezoekt (die buiten het eigen kantoor is), je bewust met z’n allen naar een plek gaat voor resultaten. Het geeft namelijk prioriteit en lading aan de bijeenkomst. Allereerst zullen deelnemers aan de vergadering minder snel geneigd zijn om af te zeggen. Daarnaast zullen de deelnemers zich meer betrokken voelen én proactief opstellen.

10. Concentratie ligt hoger

Op kantoor heb je veel afleiding van buitenaf, zoals telefoontjes die doorgestuurd worden, mailtjes die binnenkomen en rumoer op de gang. Daarnaast heb je op kantoor ook de sleur van dag in, dag uit dezelfde locatie.

11. Productiever

Doordat de vergadering buiten de deur inspirerend, geconcentreerd en efficiënt verloopt, is een vergadering ook productiever dan wanneer je een vergadering op kantoor houdt. Jullie kunnen weer terug naar kantoor met nieuwe ideeën, plannen en mogelijke oplossingen! Omdat de catering en faciliteiten uit handen genomen worden, hoef je je ook niet druk te maken of iedereen genoeg koffie en/of water heeft. Daar zorgen wij voor!

12. Veel grote, creatieve bedrijven gingen je al voor

Buiten de deur vergaderen is niet iets nieuws. De grootste en meeste creatieve bedrijven doen dit al erg lang en zijn hier groot voorstander van. Wij zijn dan ook ontzettend trots op de klanten die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen. Een aantal van die bedrijven zijn Red Bull, Adidas, Netflix en Heineken. Stuk voor stuk ontvangen wij creatieve bedrijven en teams die met nieuwe ideeën terug naar kantoor vertrekken.

 

Bij Wicked Grounds voelen we ons verantwoordelijk voor jullie evenement. We denken graag mee, zijn oprecht betrokken en doen er alles aan om jullie de zorgen uit handen te nemen. We willen dat je ons kan vertrouwen, omdat we geloven in lange termijn samenwerkingen gebaseerd op wederzijds respect. Wicked Grounds is vernieuwend, inspirerend en verbindend.

Wij horen graag wat wij voor jou kunnen betekenen! Lees onze brochure voor meer informatie.

EnglishDutch